Er zijn allerlei behandelingen en kapsels voor uw haar mogelijk bij Knip Chalon. Wenst u meer informatie over een specifieke behandeling in combinatie met uw haar? Chantal voorziet u graag van een passend advies.

Wassen en watergolf

Wassen en watergolf wordt nog vaak gezien als “behandeling voor oudere dames”, maar zonder dat velen het beseffen lopen veel jonge dames met een “watergolfkapsel” rond.
We kennen de watergolfrollers die in nat haar worden gedraaid en daarna onder de kap worden gezet om te drogen en we kennen het systeem van warmte rollers. Deze rollers worden, zoals ze hun naam eer aan doen, warm ingedraaid en worden als ze afgekoeld zijn weer uit het haar verwijderd. Deze golven/krullen zijn niet blijvend, nadat het haar weer nat gemaakt is, is het effect van de watergolf verdwenen. Neem contact op voor een passen advies.

Knippen

Het klinkt zo gewoon: ‘ ik laat mijn haar even knippen ’. Het is dan ook wel het meest voorkomende behandeling in een kapsalon natuurlijk. Maar er is niks zo belangrijk dan een goed geknipt kapsel. Er zijn tegenwoordig talloze knip technieken die toegepast worden om iedereen een passend kapsel te kunnen bieden.

Kortom, met kennis, inzicht en creativiteit breng je een kapsel tot leven. Hiervoor kunt u uiteraard terecht bij Knip Chalon.

Permanent

Wilt u permanent met mooi golvend haar en pluisvrije krullen? De Opti wave maakt het allemaal mogelijk. Door de verschillende vloeistoffen kan de perfecte krul worden gemaakt in ieder haar type.  Bovendien zorgen de geavanceerde technologieën ervoor dat het haar op milde wijze sterk en gezond wordt en blijft.

Zoals de naam het al zegt, deze krul is blijvend en moet uit het haar groeien.

100 procent Grijsdekking

100 procent Grijsdekking? COLORINSIDER heeft een uitgebreide keuze in kleuren. Dit kleurproduct is ammonia vrij en geurloos. Het geeft een optimale grijsdekking.

Tot nu toe was ammonia het meest geschikte ingrediënt in een permanente haarkleuring, nu kan het zelfde en zelfs nog betere kleurresultaten worden bereikt met deze permanente haarkleuring op oliebasis.

Hierdoor kan de kleur dieper in het haar transporteren en zorgt het voor extra glans. Wilt u een advies? Neem dan contact op.

Kleurtje

Wilt u een ander kleurtje voor in uw haar? De kleuren van Color Sync zijn gemaakt op basis van ceramide en bevatten fruitoliën om te helpen het haar te versterken, de poreusheid in balans te houden en de conditie van het haar te herstellen. Haar dat beschadigd is mist enkele schubbenlagen. Als dit niet van te voren behandeld wordt is de kleur die gewenst en aangebracht wordt niet gelijkmatig.

De ceramide wordt door het beschadigde haar opgenomen en dit zorgt voor een egaal glanzende kleur van het haar.

Highlights

Highlights? Color graphics Lift & Tone is een uniek systeem dat verheldering en kleurtoon realiseert in één stap. Stralende highlights met een waterstof van maximaal 6.6% en als ingrediënt Provitamine B5. Dit wil zeggen: blonderen met een verantwoord product, dat helpt het haar te beschermen en verzorgen tijdens de behandeling.

Extra koele kleuren of juist een warme opheldering kunnen gerealiseerd worden door de verschillende toners die wij er aan toe kunnen voegen.

Knallende kleuren

Knallende kleuren? Maak een statement met je haarkleur! Ga voor een knalkleur of voor subtiel pastel naar Knip Chalon.

Color Graphics Lacquers bestaat uit 5 levendige kleuren en 3 pastelkleuren voor spectaculaire of subtiele kleuraccenten met een hoogglans finish. Het kleurresultaat is houdbaar tot ongeveer 12 wassingen, afhankelijk van de poreusheid en ondergrond van het haar. Leuk om voor even wat anders te hebben.

Bruidskapsel

Je kent het wel: je doet extra je best op je bruidskapsel, je haar zit perfect en je bent er superblij mee! Maar zodra je een voet buiten de deur hebt gezet, gaat een windvlaag met je haar aan de haal en kun je weer opnieuw beginnen. Dit wil je natuurlijk niet hebben op je trouwdag.

Chantal van Knip Chalon heeft de nodige ervaring met het creëren van een bruidskapsel. Een bruidskapsel staat niet alleen, maar is één met de bruid en haar kleding, bruidsboeket en accessoires. Voor een goed resultaat op de grote dag is het aan te raden van te voren een proef te doen om verschillende mogelijkheden te bespreken en eventueel te testen en zo goed voorbereid te zijn op de grote dag.

Ontdek welk kapsel bij jou en jouw haartype past en wat Knip Chalon voor je kan betekenen!

 

Postmortale haarverzorging

We denken er liever niet over na, maar wat als er iemand in onze naaste omgeving is overleden?
Bij het laatste beeld van een overledene kan de haardracht mede bepalend bij de laatste herinnering. Iemand kan keurig gekleed en eventueel ook mooi opgemaakt opgebaard zijn maar als de haardracht sterk afwijkt van hoe de nabestaanden het gewend waren tijdens het leven, kan dat een storende factor zijn.

Dit is vaak voor de nabestaanden moeilijk om aan een kapster te vragen of die het haar in model zouden willen brengen zodat er afscheid genomen kan worden van de persoon zoals hij/zij was. Van bijkleuren van de uitgroei tot aan in model brengen met rollers, er is heel veel mogelijk voor een zorgvuldige uitgevoerde laatste verzorging.

Zelf vind ik dit een belangrijk onderdeel van wat je de persoon nog mee kan geven. Ik heb hier dan ook de speciale cursus postmortale haarverzorging voor gevolgd omdat het verzorgen en kappen van het haar bij overledenen specifieke vaardigheden vraagt.

Voor vragen en/of overleg kunt u telefonisch contact opnemen via 0652551464